Thinking Clearly about Disruption

Seminar logos without heading

MTM og samarbeidspartnerne MIT Sloan School of Management, NTNU og NHH Executive arrangerer et fagseminar om disruptiv innovasjon.

Disruptiv innovasjon ble raskt det store temaet i innovasjon- og teknologiledelse da det ble introdusert av Clayton Christensen og kolleger på 1990-tallet, men aldri har det vært mer aktuelt enn akkurat nå! Med nye teknologiske løsninger, og ikke minst digitaliseringsbølgen, har mulighetene for alle som jobber med disruptiv innovasjon aldri vært større – og ei heller truslene om å bli utfordret av nye aktører med nye og enklere løsninger.

Seminaret – Thinking clearly about Disruption – tar oss gjennom hva vi har lært gjennom 25 år forskning på disruptiv innovasjon. Vi bringer klarhet i hva vi forstår med begrepet, og ikke minst, vi diskuterer hvordan en kan tenke klart rundt hvordan lage forretningsstrategier som utnytter potensialet som ligger i disruptiv innovasjon.

Dagens hovedgjest er Pierre Azoulay. Pierre er International Program Professor of Management ved MIT Sloan School of Management og er mentor for alle MTM studentene som studerer ved MIT Sloan. Pierre underviser MIT studenter om konkurranse- og innovasjonsstrategi og er i tillegg til sin imponerende forskerkarriere en ettertraktet foredragsholder. Du kan lese mer om Pierre her: http://mitmgmtfaculty.mit.edu/pazoulay/

Tid og sted: Onsdag 22. mai klokken 13.00 til 18.00 i NHH Executives lokaler i Drammensveien 44, Oslo

Servering: Lett lunsj før programmet og tapas til alle som vil henge med oss og diskutere etterpå. Se program under.

Pris: 1500,-
Kjøp billetter her: https://mtm.hoopla.no/sales/mtm

Program:

13.00-14.00: Registrering og lett lunsj
14.00-14.15: Introduksjon til MTM og samarbeidspartnerne ved Programdirektør i MTM Professor Arild Aspelund, NTNU
14.15-15.45: «Thinking clearly about disruption» ved MIT Professor Pierre Azoulay, MIT Sloan School of Management
15.45-16.00: Break
16.00-18.00: «Keep calm and manage disruption – exercise and discussions», ved Pierre Azoulay
18.00-20.00: Mingling og tapas

Interessert i MTM programmet? Master of Technology Management er et executive masterprogram tilbudt av NTNU og NHH i samarbeid med ledende internasjonale universiteter. Du kan lese mer om programmet her: https://www.ntnu.no/studier/mts

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s