Nytt kull MTM-studenter ønskes velkommen i februar. Vi har noen ledige plasser – noe for deg?

MTM samling oktober 2017

Da er alt klart for opptak av et nytt kull i MTM. Nye spente kandidater er klare for vår første samling i Trondheim i begynnelsen av februar hvor de får møte både fagstab, noen MTM alumni, og fremfor alt resten av klassen som sammen skal jobbe og diskutere utfordringer og muligheter i teknologibasert innovasjon de neste to årene.

Vi gleder oss til å se dere der!

For kandidater som fortsatt vurderer MTM kan vi opplyse om at det fortsatt er noen ledige plasser i årets kull. Vi åpner derfor for løpende opptak ut januar for disse plassene. Spørsmål? Ta kontakt med Arild (arild.aspelund@ntnu.no) eller Tove (tove.krokstad@ntnu.no)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s