MTM Kull 2018 er godt i gang!

Klassbilde MTMkull2018editsmall2Januar 2018 tok NTNU og NHH opp 30 studenter i Master of Technology Management programmet. Bildet over er tatt ved den høytidelige immatrikuleringen i hovedbygget på NTNU i Trondheim. Det er tydelig at kunnskapen og evnene som tilbys i MTM er etterspurt for tiden for pågangen til studiet har ikke vært så stor som den er nå på lenge.

Denne etterspørselen har resultert i et veldig motivert og kvalifisert MTM kull 2018 sammensatt av erfarne ledere fra et bred sett av industrier og offentlig sektor. Felles for alle er at de er interesserte i hvordan ny teknologi og kunnskap kan endre bransjene de jobber i og hvordan dette kan brukes til å skape ny vekst, nye produkter, bedre tjenesteytelse og økt konkurransekraft. Klassens brede sammensetning gir et fantastisk grunnlag for faglige diskusjoner. Om en ikke lærer noe av å henge med denne gjengen her, så lærer man aldri… 🙂

I skrivende stund er klassen gjennom det første halve året i programmet. Den første samlingen fant sted i januar på Hovde Gård på Brekstad i Trøndelag hvor tema var organisasjon og ledelse med forelesere både fra NTNU og NHH. De andre vårsamlingene har funnet sted på Jepsensenteret ved Norges Handelshøyskole i Bergen. Gode forelesere fra NHH har ledet studentene gjennom inspirerende forelesninger om strategisk ledelse, økonomistyring og investeringsanalyse, mens case-diskusjoner og gruppearbeid har hjulpet oss å forstå hvordan fagkunnskapen kan anvendes i private og offentlige organisasjoner.

Til høsten møtes MTM kull 2018 hos NTNU i Trondheim. Der skal vi ha 3 samlinger hvor tema er innovasjon og entreprenørskap, markedsføring og produktutvikling, grønn teknologi og bærekraft. Vi gleder oss!

Dersom du har lyst til å bli med på denne reisen er MTM nå åpent for opptak. Informasjon om studiet og opptaksportal finner du på programmets hjemmesider: https://www.ntnu.no/studier/mts

Med vennlig hilsen

Arild Aspelund, programdirektør MTM

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s